wird überprüft von der Initiative-S

 

Gratis Quickscan

Wilt u weten of u de beveiliging van uw data op orde heeft? Neem dan contact met Trust in People. Met behulp van onze Trust in People Quickscan vindt een check plaats welke bedrijfsrisico’s uw loopt op gebied van data beveiliging. Deze Quickscan kost u niets anders dan uw tijd.

Meer Lezen

Informatiebeveiliging Plus

Welke informatiebeveiliging maatregelen u wel of niet neemt, hangt af van uw risico afweging. Volgens de informatiebeveiliging standaard ISO27001 moet u een management systeem inrichten om informatiebeveiliging te kunnen aansturen, een zogenaamd Information Security Management Systeem (ISMS). Ons ISMS is een op maat gemaakte online service, waarmee uw organisatie zich binnen enkele maanden kan laten certificeren op gebied van informatiebeveiliging.

Lees Meer

Informatiebeveiliging Basis

Wij implementeren in uw organisatie alleen de hoogst noodzakelijke processen (handmatig) zodat certificering op gebied van informatiebeveiliging mogelijk wordt. Ons basispakket biedt een ervaren specialist voor de set-up van informatiebeveiliging binnen uw organisatie. Na implementatie bieden wij de mogelijkheid formele verantwoordelijkheid voor informatiebeveiliging bij ons te beleggen.

Lees Meer

Informatiebeveiliging Pro

Overzicht hebben van informatiebeveiliging in grote complexe omgevingen is vaak lastig. De kunst is dan ook complexe materie met grote hoeveelheden data te vereenvoudigen tot de kern. Waar staat mijn relevante data, hoe is dat nu beschermd en welke risico’s wil ik wel of niet lopen? Wij bieden met hoogwaarde security consultancy en een ISMS een toegevoegde waarde door overzicht, samenhang en focus aan te brengen en aan te sluiten op uw bestaande organisatieprocessen.

Lees Meer