wird überprüft von der Initiative-S
ISO27001 of NEN7510

Download brochure ISMS informatiebeveiliging ISO27001

Wij implementeren in uw organisatie alleen de hoogst noodzakelijke processen (handmatig) zodat certificering op gebied van informatiebeveiliging mogelijk wordt. Ons basispakket biedt een ervaren specialist voor de set-up van informatiebeveiliging binnen uw organisatie. Na implementatie bieden wij de mogelijkheid het management van uw informatiebeveiliging bij ons te beleggen. Hierbij profiteert u van onze vereenvoudigde risico methodiek gericht op de data. Onze kennis is gebaseerd op de praktijk en wij helpen u snel tot de kern te komen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact opnemen of onze Engelstalige brochure downloaden over ISO27001 of NEN7510.

Doe-het-zelf-pakket

Taken en verantwoordelijkheden van een informatiebeveiliging deskundige kunnen niet altijd worden ondergebracht bij een aparte functionaris in middelgrote- en kleine organisaties. Bescherming van data is een basis voorwaarde voor de continuïteit van uw organisatie. Daarom is het belangrijk deze verantwoordelijkheden ergens formeel te beleggen. In de praktijk worden deze extra taken en verantwoordelijkheden operationeel belegd bij de persoon met de meeste affiniteit met het onderwerp beveiliging (vaak IT). Doordat deze verantwoordelijkheden vaak niet formeel beschreven staan in een personeelscontract, is het hoger management vaak persoonlijk aansprakelijk. Hiervan zijn vele managers zich niet van bewust. Met ons basispakket informatiebeveiliging voorzien wij in de behoefte om informatiebeveiliging formeel te beleggen in uw organisatie, zonder extra FTE’s en/of wijzigingen van personele contracten.  Tevens is deze persoon adviseur aan directie voor het wel of niet accepteren van data risico’s en ondersteunend bij security incidenten.

Voor wie geschikt?

Voor alle bedrijven die zich willen laten certificeren voor informatiebeveiliging ISO27001 en/of NEN7510 zonder een interne informatiebeveiligingsspecialist in dienst te nemen.

 Vrijblijvend gesprek over informatiebeveiliging

Laat u vrijblijvend voorlichten over informatiebeveiliging of maak een afspraak met een specialist. Bel +31-(0)84-430 0008 of vul het formulier in op deze website.