wird überprüft von der Initiative-S

kantoordpn

Trust in People

Trust in People is een onafhankelijk security bedrijf dat zich richt op de beveiliging van bedrijfsinformatie. Onze filosofie is vertrouwen in mensen. Dit vertrouwen is onze basis voor groei van zowel onze medewerkers, zakenrelaties en klanten. Onze kernwaarden zijn vertrouwen, respect, transparantie en professionaliteit.

Over ons
Trust in People BV is opgericht in 2004 door drs. Gerco J.G. Kanbier en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een netwerkorganisatie op gebied van informatiebeveiliging. Trust in People is een werkmaatschappij van Elkerlyck Holding BV en een zusterbedrijf van Trust in People Services BV. Trust in People organiseert daarnaast het ‘Security Café’. Het Security Café zijn openbare netwerk bijeenkomsten (4 x jaar) voor zowel vakgenoten, leveranciers en klanten. Tevens kent Trust in People een besloten ‘Security Gilde’ zodat informatiebeveiliging-goeroes met elkaar kunnen klankborden.Medewerkers & zakenrelaties die helpen met de opbouw van ons bedrijf, worden beloond met ons aandelenplan. ‘Stichting Vrienden van Trust in People’ bezit 25% van de aandelen van Trust in People, waarbij 5% per jaar wordt verdeeld over de mensen die een significante bijdrage hebben geleverd aan de opbouw van Trust in People.

Onze visie
Informatie is een grondstof geworden van elk bedrijf en niet meer weg te denken in de dagelijkse bedrijfsvoering. Zonder die informatie kunnen bedrijven nauwelijks functioneren. Wetgeving en bedrijfsrisico’s zijn de belangrijkste vormgevers van informatiebeveiliging, een vakgebied dat nog steeds in ontwikkeling is. Er zijn allerlei beveiliging richtlijnen ontwikkeld die zowel organisatie, processen als techniek benoemen om een ‘weerbaarheid-mechanisme’ handen en voeten te geven. Risico’s kunnen per bedrijf en sector verschillen en dus ook de gewenste set aan maatregelen. U moet de ‘crown jewels’ voldoende beschermen om continuïteit van uw bedrijf te garanderen. Regie voeren is meten en weten wat die informatie risico’s bij uw organisatie zijn. Met de komst van het internet is uw informatie binnen handbereik voor mensen aan de andere kant van de wereld, terwijl u slaapt. Daarnaast speelt de media in toenemende mate een toezichthoudende rol of u wel zorgvuldig met informatie omgaat. Een extern vergrootglas dat enorme consequenties heeft voor uw bedrijfsvoering, indien u uw zaakjes niet goed op orde heeft.Onze werkwijze: Implementatie van een proces zoals informatiebeveiliging gaat stap voor stap. In plaats van het implementeren van alle ‘controls’ uit de internationale standaard voor informatiebeveiliging, helpen wij u dit stap voor stap te doen op basis van noodzaak en prioriteit.

Gerco Kanbier – Managing Director

Algemene Voorwaarden

Responsible disclosure

Cookieverklaring