wird überprüft von der Initiative-S

Informatiebeveiliging kennis is vanuit Trust in People BV is ondergebracht in diensten van ons zusterbedrijf Trust in People Services BV. Deze diensten en services worden hoofdzakelijk in samenwerking met partners in de markt gezet. Zo is Trust in People Services een soort “whitelabel” groothandel cq distributeur van de volgende oplossingen :

Security Plaza

www.securityplaza.net om samen met test- en/of consultancy bedrijven een completer aanbod te bieden.

1.  Web Penetratie Testen (Security testen ) tegen de internationale webstandaard OWASP/WASC voor bedrijven die reeds een specialisatie hebben in testen.

2. Data Risico Management (DRM) methode ontworpen voor de ISO27001/NEN7510 standaard voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in consultancy op gebied van informatiebeveiliging.

3. Identity & Access BI-Monitor (Identity EQ) om integraal in kaart te brengen wie waar toegang toe heeft binnen uw organisatie voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in Identity & Access Management.

Om een partnership op te zetten, kunt u contact opnemen met Gerco Kanbier, 084-430 0008. Op ons platform SecurityPlaza.net leest u meer over deze diensten.

Data Protectie Nederland

www.dataprotectienederland.nl om kleine bedrijven in Nederland weerbaar te maken voor cybercrime.

Dit platform richt zich op het MKB om onze kennis op grote schaal te delen met bijvoorbeeld een APK datasecurity keuring om weerbaarheid tegen cybercrime te toetsen. Maar ook met praktische preventieve hulpmiddelen zoals:

1. Website monitoring

2. Netwerk Monitoring

3. Advies & Hulp bij incidenten

Business Partners

Protecht, de specialist in risk management oplossingen

Cqure, het kennisplatform voor infomratiebeveiliging

DNV en BSI, de specialisten op gebied van certificering

Compasity, de specialist op gebied van datastromen & datasolutions